Fant drømmeleiligheten!

Mitt navn er Tiril, jeg er 24 år og jobber som ambulansearbeider i Oslo. Jeg har nylig kjøpt leilighet på Pålsøya Park i Drammen og gleder meg stort til blokken er innflytningsklar!

Jeg har i en lengre periode vært på utkikk etter en leilighet som oppfyller de (mange) kravene jeg har, men dette viste seg å være enklere sagt enn gjort. For en førstegangskjøper var det ikke bare-bare å kreve en leilighet med god standard, gode fasiliteter og kort vei til hovedstaden. Det har gått en del timer til surfing på Finn.no og jeg har sett på mange små, nedslitte leiligheter med dårlig planløsning og høye felleskostnader. Jeg innså raskt at jeg måtte utvide horisonten, for skulle jeg finne en leilighet som utfylte mine krav, måtte jeg lete litt utenfor Oslo. Det slo meg at Drammen ville være midt i blinken da dette kun ligger en liten togtur utenfor hovedstaden, og takket være motorveien går det også raskt med bil.

Da jeg kom over annonsen til Pålsøya Park kjente jeg umiddelbart at her skulle jeg bo. Jeg er jo opprinnelig ei Åssiden-jente, født og oppvokst få meter fra leiligheten jeg har kjøpt, så både jeg og familien er storfornøyd med at jeg kommer tilbake til Drammen!
Det er mange grunner til at jeg har valgt å kjøpe leilighet på Pålsøya Park. Først og fremst er det splitter nytt og jeg får mye for pengene. Hver leilighet selges med 1-2 garasjeplasser, 2 sykkelparkeringer og 1 sportsbod. I tillegg er det felles vaskeplass for biler i garasjeanlegget.
Leilighetene har god planløsning og fremstår som lyse og luftige, uavhengig av den faktiske størrelsen. Et stort pluss er balkongen hvor jeg har solen hele ettermiddagen og kvelden, utsikt til elven og utsikt til Aronløkka som lyser opp åsen. Jeg ser frem til mange fine kvelder med reker og hvitvin på den!

Noe av det jeg liker best med Pålsøya Park er beliggenheten, for selv om det ikke ligger midt i sentrum har vi fortsatt det vi trenger i nærområdet. Busstoppet er like utenfor døra, matbutikker som Kiwi, Rema1000 og Meny ligger en gåtur unna. Det samme gjelder andre butikker, treningssenter og barne- og ungdomsskoler. Og ønsker man å reise til Drammen sentrum, hvor vi har buss- og togstasjon, større utvalg av butikker, kjøpesenter, restauranter og uteliv, er det veldig fint å spasere langs elven. Selv kommer jeg til å bruke denne turstien flittig til både treningsturer og roligere turer. Drammen har blitt en veldig fin by og det er positivt at byen består av alt fra livlig byliv til flotte turområder i marka.