Beliggenhet

Pålsøya Park ligger i Åssiden bydel som er den mest folkerike bydelen i Drammen med ca. 12 000 innbyggere. Fra Pålsøya Park er det gangavstand til flere matbutikker, apotek, treningssenter, fysioterapi, legesenter, frisør, «post i butikk» og en rekke andre servicetilbud. Det også kort vei til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Bydelen har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn, unge og voksne.

Åssiden Idrettsforening disponerer flere fotballbaner, innendørs idrettshall, garderober og klubbhus.  På Åssiden finner du også Drammen Skisenter som byr på alpint om vinteren og klatrepark og stisykling om sommeren. Senteret har også et av Norges aller beste downhill anlegg for de som liker tøffe utfordringer på sykkelsetet.

Den lyssatte «800 meteren» benyttes både av aktive joggere og de som bare ønsker en spasertur i åsen. Lysløypen er også inngangen til magiske Kjøsterudjuvet med fossefall, bratte fjellsider og trolsk natur. På toppen av juvet kan du ta turen videre innover Finnemarka på merkede stier og oppkjørte skiløyper.

Åssiden har god barnehagedekning, to barneskoler, ungdomsskole og videregående skole i bydelen.

Med naturen som nærmeste nabo

En pose reker. En kald øl. Solnedgang over Knabben. Badebukse eller en time med fiskestangen. Pålsøya er en liten idyll som alltid inviterer til kos. Her har du tilgang på kilometervis med elvepromenade i frodige omgivelser.  Turveien langs elven er en del av et større turveinett som tar deg hele veien ned til Drammen sentrum forbi grillplasser, severdigheter og gode fiskeplasser. Det er ca. 16 km. gang- og sykkelvei tilgjengelig langs elva.

I nærområdet:
REMA 1000 – 500m
Meny – 1000m
SATS – 250m

Åssiden barnehage – 1,1 km
Åssiden skole – 1,1 km

Åssiden Idrettsforening – 850m
Bergskaug Idrettsplass – 600m

Gulskogen stasjon – 3,1 km
Gulskogen shopping center – 3,2 km

Drammen sentrum – 5 km