Prosjektet

For de omlag 220 fremtidig kvalitetsboligene i parkmessige, grønne og solrike omgivelser, gir Pålsøya Park de beste forutsetningene for et godt boligområde. En sydvest-vendt helling med umiddelbar nærhet til elven og dets grønne friområder innbyr til rekreasjon i naturbane omgivelser med en godt etablert turvei langs elven og hele veien ned til sentrum og munningen i Drammensfjorden. Bebyggelsen på Pålsøya park består av mange ulike størrelser og gir et godt grunnlag for et variert bomiljø. Pålsøya Park inviterer deg og dine til landlivets grønne goder men uten at avstanden til byen er for lang. – Ja takk begge deler!

TOTALT SALG pr okt 19.   – 89 av 91!

Byggetrinn 2: Kun 2   2 roms (1 i 1. etg. BLOKK C og 1 i 4 etg. BLOKK D) av totalt 40 flotte selveiere ledige for salg!

Pålsøya Park 2 består av 2 leilighetsbygg (BKB1 og BKB2) fordelt på 4 etasjer. Totalt utgjør byggene 40 selveierleiligheter. Her kan du velge mellom 2 roms, 3 roms og større 3 roms med mulighet for ekstra soverom. Alle med arealeffektive planløsninger.  Arealer fra 39 til 120 BRA. Store vindusoverflater og romslige balkonger. Dette innbyr til mange muligheter for alle og en hver. Nesten alle enhetene er vel ivaretatt med gode solforhold samt sør- og vestvendte terrasser/balkonger. Samtlige enheter med egen parkeringsplass i p-anlegg.

De lyse, tiltalene fasadene har en fin kombinasjon av flere materialer. Det vil bli brukt både tre, glass, fibersement plater og aluminium. Balkongene er kledd med beiset trepanel som gir en lun følelse samtidig som det fremstår som en stilig kontrast. Leilighetene har takhøyde på 2,5 meter. Nedforing til kanaler og downlights må påregnes. Hver leilighet har eget ventilasjonsanlegg med energieffektiv varmegjenvinning. Det er behagelig vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang. Elektrisk gulvvarme i baderom. Toppleilighetene i prosjektet ligger tilbaketrukket med store takterrasser og fin utsikt.

Her kan du flytte inn i en moderne, energieffektiv og lettstelt leilighet med heis fra garasjeanlegget opp til ditt leilighetsplan.

Ferdigstillelse BLOKK D- siste UKE august/ første UKE september. OVERLEVERT/FERDIGSTILT.

Ferdigstillelse BLOKK C– siste UKE september/ første UKE oktober. OVERLEVERT/FERDIGSTILT.

Byggetrinn 1:  UTSOLGT!

Pålsøya Park 1 er våren 2018 overlevert til samtlige kjøpere og Sameiet for rekkehusene og Blokkene er etablert.

Prosjektet er plassert inn i et lunt og koselig nærmiljøområde. Toppleilighetene og rekkehusene ligger utsøkt til tett på Drammenselva med panoramautsikt og gode solforhold for alle sammen.

Byggetrinn 3 til 5 er under prosjektering (2019-2021)

Fremtidig bebyggelse er under prosjektering. Foreløpig utomhusplan for Pålsøya Park

Utbygger

Byggherren OKK Gruppen er en større aktør innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom i Drammen og omegn. Selskapet har sin opprinnelse fra 1945 gjennom entreprenørselskapet Ole K. Karlsen, senere OKK Entreprenør. Selskapet eies av Bente K. Jordanger og Ellen K. Raaholt med familie.

 OKK Gruppen

 

Boligleverandør og Prosjektledelse

Boligprodusenten Konsmo Fabrikker AS har ansvar for den totale prosjektledelsen i forbindelse med gjennomføringen av Pålsøya Park.

Konsmo Fabrikker AS står for produksjonen av modulene og besørge alle arbeider og leveranser over garasjekjeller. Modulene produseres ferdig inne på fabrikk, og fraktes tildekket, godt beskyttet for vær og vind, til byggeplass for kranmontering. Bygging av bolig i treverk anses som den mest miljøvennlige utbyggingsmetode i dag. Konsmo Fabrikker er en stor boligleverandør i Aust- og Vest-Agder, og har produsert boligmoduler i 35 år.

Konsmo Fabrikker AS har erfaring som boligleverandør siden 1978, og er kjent for høy kvalitet og sikker gjennomføringsevne. Boliger produsert av Konsmo Fabrikker AS markedsføres under navnet Konsmohus.

KONSMO_hus

 

 

 

 

Arkitekt og Landskapsarkitekt

HRTB AS arkitekter MNAL  er ansvarlig prosjekterende for utformingen av boliganlegget på Pålsøya Park.

Arkitektene har, med over 50 år i bransjen, bred kompetanse og lang erfaring innenfor utforming av tilsvarende prosjekter både innenfor privat- og offentlig sektor.

I samarbeid med Grindaker AS landskapsarkitekter, med sine 60 års lange erfaring, har de stått for prosjekteringen av Pålsøya Parks utomhusplan med tomtens planlagte opparbeidelse.