Fremdrift Desember BT 1

Det nærmer seg jul og med stormskritt trer vi inn i 2018 og er i så måte ved inngangen til året første overlevering forventes for prosjektet Pålsøya Park.

Når det gjelder fremdriften ser vi svært positivt på hele prosessen og nærmer oss endelig avklaring på fastsettelse av overleveringsmåneden- først og fremst med sikte på BLOKK A, men vi håper at avklaring fastsettes før nyttår også for innflytting i BLOKK B og rekkehus!

Nå er bygningsmassen også for rekkehus på plass- og tette tak forventes før jul og en velfjortjent julefeiring for alle involverte samarbeidspartnere og underleverandører som har sørget for denne gode fremdriften.

KUN 1 leilighet gjenstår før vi i det hele tatt har satt i gang med noen overlevering- vel og merke også denne en flott enhet i toppetasjen i  BLOKK B- men som uten tvil vil få eier før eller siden.

Etter en hektisk gjennomgang og oppfølging er jeg på vegne av Konsmo Fabrikker meget fornøyd med prosessen og takker så langt for, uten unntak, en svært hyggelig gjennomgang med alle kunder og ser frem til våren 2018 å ta del i overlevering av deres nye hjem.

En ting er sikkert! Pålsøya Park vil innby til det meste en måtte ønske seg- beliggende litt tilbaketrukket fra det yrende bybildet, men samtidig i nærhet til alt en måtte ønske seg og ikke minst den flotte Drammenselva!

Takk så langt for samarbeidet og alle trivelige kundemøter!

Mvh og på vegne av Konsmo Fabrikker AS

Alexander Waksvik

Kundeveileder