Salgsstart byggetrinn 3 – 12. februar kl 18.00

Dialog Eiendomsmegling AS inviterer til salgsstart av Pålsøya Park- byggetrinn 3! Her kommer man så tett på elven det er mulig.

Prospekt med bladfunksjon finner du på denne linken: https://issuu.com/deonas/docs/palsoya_prospekt_trinn3

Mange ønsker prospektet i papirformat og det kan hentes på vårt kontor. Vi har både prospekt, prisliste og kaffen klar. Dersom du ikke har anledning til å komme så sender vi det gjerne til deg pr. post.

Etter to vellykkede byggetrinn legges nå trinn tre ut for salg. Dette består av i alt 40 leiligheter fordelt på tre hus. Dette er leilighetene som kommer nærmest elva og som mange mener er den aller beste beliggenheten i prosjektet. Nærmere elva kommer du ikke.

Det er laget en flott modell av hele prosjektet. Den kan besiktiges i våre lokaler på i Energibygget på Union Brygge, Grønland 67, 3.etg. Dialog Eiendomsmegling har åpent hus 08.00-16.00 fram til salgsstart.

Det er planlagt salgsstart 12. februar kl. 18.00 og du er herved invitert til dette! Den avholdes i kantinen i våre lokaler. Det er påmelding til salgsmøtet og dette gjør du ved å kontakte Dialog pr telefon 32203020 eller via e-post til drammen@dialogeiendom.no

Dersom det er to eller flere som er interessert i samme leilighet denne kvelden, blir det foretatt loddtrekning. 

Dersom du ønsker å vite hva din nåværende bolig er verdt, så foretar vi gjerne en gratis og uforpliktende verdivurdering for deg.

Dialog Eiendomsmegling har siden 1986 solgt mer enn 20 000 boliger i Drammen og omegn. Erfaring og lokalkunnskap gjør at vi kan gi deg et estimat med stor grad av presisjon. 

Har du spørsmål vedrørende Pålsøya Park 3 og-/eller salg av egen bolig så tar du kontakt med oss på 32 20 30 20 eller sender en e-post til: drammen@dialogeiendom.no

Med vennlig hilsen

Dialog
Eiendomsmegling

Geir Gundersen

Salgssjef / Eiendomsmegler / Partner

Tlf. 32 20 30 20 / 916 27 523

Hovedkontoret: Grønland 67 på Union Brygge, Drammen

www.dialogeiendom.no