Svever høyt, men har landet trygt!

Linda (31) hopper fallskjerm på fritiden og jobber som ambulansearbeider. – Jeg er litt propell! Og med mye fart, spenning og action i hverdagen og på fritiden, er det godt å vite at jeg nå har funnet et sted hvor jeg kan finne ro og lade opp. Det var kjærlighet ved første blikk da jeg så prospektet av leiligheten på Pålsøya Park, sier hun.

I september kan 31-åringen fra Bærum flytte inn i sin splitter nye leilighet på 49 kvm i D-blokka. Leiligheten ligger i første etasje, med en stor terrasse med utsikt mot Drammenselva. Vi ble med da hun fikk ta en titt inne i leiligheten for aller første gang.

– Det er så fint her! Se alt det fine lyset som kommer inn. Jeg kan nesten ikke vente med å kjøpe inn møbler og annet interiør, sier hun mens hun knipser bilder og filmer den nye leiligheten sin.

– Nå skal jeg bruke sommeren til å bestemme meg for hvilken stil jeg vil ha. Det er jo så mye som er fint!

Mye leilighet for pengene
Linda har tidligere bodd på Lillestrøm, men nå ønsket hun å finne noe som var nærme både Bærum og Vestfold.

– Jeg jobber i ambulansetjenesten for Oslo universitetssykehus, har familie i både Bærum og i Vestfold – i tillegg til at jeg jobber som fallskjerminstruktør i Tønsberg Fallskjermklubb. Drammen er midt mellom, så det er helt perfekt. Før tenkte jeg at Drammen var et sted man kun kjørte forbi, men det har blitt så fint her! Jeg gleder meg virkelig til å bli kjent med byen og området rundt. Jeg har venner og kollegaer som bor i byen – men gleder meg til å stifte enda flere bekjentskaper, begynne et nytt liv her og bli drammenser, sier hun.

Falt for området og leiligheten
Linda forteller at hun falt for Drammen og leiligheten på Pålsøya på grunn av de gode mulighetene som finnes for morsomme fritidsaktiviteter både om sommeren og på vinteren, de smarte løsningene i leiligheten, den gode planløsningen og den gode kvaliteten. I tillegg føler hun at hun nå får mye for pengene.

– Jeg har fulgt med på boligmarkedet en stund, men svært mange leiligheter har veldig høy fellesgjeld og i Asker og Bærum er prisene svært høye. Jeg utvidet søket mitt og kom over Pålsøya Park. Jeg falt for prospektet og var nødt til å dra på visning. Jeg hadde med moren min for å se på visningsleiligheten sammen med meg, og for å ha med en som kunne se på det med et mer kritiske blikk enn det jeg klarte, men hun ble like giret som meg. Vi var ikke i tvil ett sekund.

– Her fant jeg ALT jeg ønsket meg. Leilighet er superfin og har svært god standard. I tillegg er det et rolig og fint område som samtidig ligger svært sentralt. Jeg har egen plass i garasjen, sportsbod og både matbutikk og treningstilbud i gangavstand fra leiligheten. Jeg kommer til å kjøre bil til jobben, og derfor er det et stort pluss at det går kjapt å komme seg ut på motorveien herifra.

Tar sats og hopper i det! Linda har 500 fallskjermhopp bak seg. Nå er hun glad hun har funnet den perfekte leiligheten hvor hun kan slappe av og roe ned mellom hektiske arbeidsdager og høytflyvende svev med fallskjerm. Foto: Daniel Sotillo

Venninne to etasjer over

Da Linda og moren hennes var på visning kom Linda på at en tidligere kollega og venninne hadde fortalt henne at hun også hadde kjøpt leilighet i Drammen.


– Jeg skrev en melding til Tiril og spurte hvor det var hun hadde kjøpt. Det viste seg at hun har kjøpt leiligheten som ligger to etasjer over min, ler Linda og legger til:

– Det er veldig koselig å vite at jeg får en god venninne som nabo, og jeg kjenner allerede nå at jeg kommer til å stortrives her.

Toppbilde: foto Anna Fasting

Her kan du lese mer om Tiril og hvorfor hun valgte Pålsøya.